Extraescolars

Des del curs 2016-2017 les extraescolars les gestionen íntegrament les entitats que ens donen el servei (tot i que la Comissió d'Extraescolars de l'AFA está plenament en contacte amb cada entitat i monitor per si hi hagués cap problema).


Utilitzeu la fitxa d'alta corresponent segons l'activitat que fagi el vostre fill/a:

Us presentem les novetats de les activitats extraescolars del curs vinent (clickeu sobre la imatge per veure-la millor)

NOVES TECNOLOGIES (P4-6è)

Mitjançant jocs i dinàmiques estudiades i constratades, els alumnes aprenen i apliquen el llenguatge de la programación a través de la robòtica. Els professors són informàtics, físics i enginyers amb experiència en docència, dinàmics i compromesos amb la formació dels nens. Un rigorós procès de selecció i formació del nostre equipo és la base mateixa de la nostra feina.

Més informació: https://playcodeacademy.com/


TAEKWONDO MOLERO (P4-6è)

Taekwondo és un terme que procedeix del coreà i que fa referència a un art marcial del mateix origen. Aquest esport combina tècniques del kung fu, el karate i altres disciplines més antigues.
COLLA TIMBALERA (familiar)
RACÓ DE L'ART (P3-2n)
PATINATGE (P4 a 1r)
MARXA-CONTE (P3-P5)
VOLEIBOL (1r-6è)

Aquestes últimes cinc activitats estan oferides i dirigides pel "Club Esplai Sant Feliu". 


KIDS&US, CONFIRMATS ELS NIVELLS DE: 

EMMA -  MARCIA   -    PAM&PAUL   Y   BEN&BRENDAQualsevol consulta  al respecte sobre extraescolars podeu enviar mail a extraescolars.afapauvila@gmail.com

NOVETAT!! Com ja sabeu, el proper curs s'obre una nova proposta d'extraescolar al migdia, aquesta es, anglès amb KIDS&US

El passat dijous, 4 de maig, va tenir la reunió informativa per a les famílies interessades.

Informo d'uns quants punts.

1. RESERVA DE PLAÇA:

Cal anar a l'acadèmia de Mas Lluhí (Carrer Margarida Xirgu, 18-22) desde  DILLUNS 8 DE MAIG fins  DILLUNS 19 DE JUNY en horari de 10 a 13 i de 16 a 20h i omplir un full d'inscripció que us donaran allà.

A partir del 20 de juny, us trucaran de l'acadèmia per informar-vos de si hi ha grup obert o no per al curs apuntat per al nen (recordem que son 5 mínim i 8 màxim per classe).

En el cas que us confirmin que SÍ HI HA GRUP per al vostre fill, us passaran a cobrar per domiciliació bancària, o anar a l'acadèmia i pagar en efectiu els 70€ en questió de reserva de plaça i material.

Les inscripcions de totes formes no es tanquen en cap moment del curs, per tant, si us hi ho repenseu més tard del 19 de Juny, podeu trucar a l'acadèmia a veure si hi ha grup obert i queden plaçes lliures.

2. ALUMNES QUE ESTIGUIN A 3r O CURSOS SUPERIORS:

Com ja vam informar, a partir de 3r per poder fer KIDS&US per primera vegada, cal passar una petita prova oral.

Els interessats, podeu passar per l'acadèmia sense cita prèvia i la Directora o la coordinadora de guàrdia li faria la prova en aquell mateix moment i us diran el resultat.

NO PERDEU L'OPORTUNITAT, SI AQUEST ES EL VOSTRE CAS, INTENTEU     PORTAR-LO A LA PROvA, ELS NENS SEMPRE ENS SORPRENEN!! 

3. DURADA DEL CURS:

INICI: Setmana del 18 de Septembre 
FINALITZACIÓ: Setmana del 18 de Juny

En el cas de que el dia de l'activitat l'alumne estigui malalt, podreu trucar a l'academia i pactar un dia per la tarda per a poder recuperar la classe perduda.

En el cas de que el dia de l'activitat els alumnes estiguin d'excursió o sigui dia festiu per lliure disposició (no local ni nacional) la classe es farà un altre dia de la mateixa setmana.

4. DIES DE CLASSE PER GRUP:

Un cop estiguin els grups confirmats, s'informarà del dia en que els vostres fills faran l'activitat.

L'horari de les classes d’1h será de 13:40h a 14:40h (sortiran de l’escola a les 13:30h i tornaran a les 14:50h aprox).

L'horari de les classes d’1:30h será de 12:40h a 14:10h (sortiran de l'escola a les 12:30h i tornaran a les 14:20h aprox).

En tots dos casos els professors de Kids (prèvia autorització per part de les famílies) recolliran als nens/es dintre de l’escola i els tornaran al mateix centre.

Els alumnes que vulguin fer l’activitat però que no es quedin al menjador, el mare/pare o tutor/a han d’estar puntualment a l’hora de sortida i tornada a l’escola.

5. PREU:

Matrícula: 0€

Reserva de plaça/Material: 70€

Mensualitat 1h: 58€ (Fins a 2n)

Mensualitat 1:30h: 72€ (a partir de 3r)
A la pestanya de "LES NOSTRES FOTOS" anirem publicant fotos i/o videos de les activitats.

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!