Extraescolars

GRAELLA OFICIAL CURS 2017-2018


Us informem que per a una millor gestió dels cobraments mensuals i per el control  d'alumnes que fa cada activitat, us indiquem el procediment a seguir a partir del 13 d'octubre:

ALTA:
Per a donar-se d'alta d'una activitat, s'ha d'avisar amb 15 dies abans de que començi el següent mes, s'ha de deixar la fitxa d'alta completament bé omplerta a la bústia de l'AFA (no es podrà començar cap activitat amb el mes iniciat).

Utilitzeu la fitxa corresponent segons l'entitat que organitza l'extraescolar:


BAIXA:
Per a donar-se de baixa d'una activitat, s'ha d'avisar com a mínim 15 dies abans de que començi el següent mess'ha d'enviar un mail a extraescolars.afapauvila@gmail.com indicant a l'assumpte del mail "Baixa / activitat / nom de l'alumne" (un cop el mes hagi començat, no es retornaran els diners).

La devolució d'un rebut suposarà el recarreg a compte de la familia implicada.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

A continuació us fem una petita descripció de cada una de les activitats extraescolars i al final de tot, teniu els preus de cadascuna.

ANGLÉS AL MIGDIA, AMB ACADEMIA KIDS&US (P4-5è): 

NOVETAT!! 

Com ja sabeu, aquest curs s'ha obert una nova proposta d'extraescolar en la franja del migdia, anglés amb KIDS&US.

Hem de dir que ha estat tot un éxit i s'han pogut obrir tots els grups proposats per a cada curs.

TAEKONDO, AMB TAEKONDO MOLERO (P4-6è)
Taekondo és un terme que procedeix del coreà i que fa referència a un art marcial del mateix origen. Aquest esport combina tècniques del kung fu, el karate i altres disciplines més antigues.


RITMICA, AMB CLUB RITMICA SANT FELIU (P3-6è)
La gimnàstica rítmica és una disciplina molt recomanable per als nens de tots dos sexes. Els especialistes recomanen aquest tipus de gimnàstica per als menors, ja que encoratja molt la coordinació, crean coreografies i la manipulació d'objetes com les masses, els aros, les pilotes, les cordes i la cinta.
Així mateix, es treballa en la flexibilitat i la força muscular.
Una rutina de gimnàstica infantil, s'inicia amb una sèrie d'estiraments de cames, tronc i braços i seguidament, es realitzen estiraments mitjançant jocs amb diversos objectes, alternant amb diferents tècniques manipulatives i coreogràfiques i per finalitzar, s'executen moviments que involucren l'ús d'alguns aparells.

Es molt important que els nens i les nenes, practiquin aquest esport grupalment, perquè no només aprenguin a interactuar, sinó també a compartir funcions i objectius amb altes nens.

Es fa de caràcter lúdic, no disciplinari.


HANDBOL, AMB CLUB HANDBOL SANT LLORENÇ (1r-6e)
L’handbol es un esport que consisteix en ajuntar un grup d’individus que, amb un objecte concret (la pilota) amb un objectiu (introduir la pilota en una porteria), desenvolupen un seguit d’estratègies col•lectives utilitzant les habilitats motrius bàsiques, és a dir córrer, saltar i llançar.
Es per aquest motiu que considerem que és important la introducció de I’handbol en les primeres etapes del desenvolupament motriu del nen. 
L’handbol no requereix cap habilitat no innata per poder practicar el joc, és a dir només córrer, saltar i llançar.
Es un esport col•lectiu i com tot esport col•lectiu, promou el companyerisme, el treball en equip, l’autosuperació i el respecte mutu. 
Aquests aspectes són bàsics en aquestes etapes de creixement del nen, serveix com a complement per ajudar al desenvolupament global de la persona, no només com a esportista sino també com a integrant dins d’un col•lectiu complex.


https://www.chsantllorenc.com/

ANGLÈS A LA TARDA, AMB ACADEMIA PROGRESS (P3-6e)
En Progress escola d'idiomes oferim cursos d'idiomes per a nens a partir dels 3 anys.
Contem amb classes de grups reduïts i el professorat està titulat i especialitzat en els mitjans de comunicació per a nens i nenes.

El nostre objetiu está molt clar, parlar anglés abans de escriure-ho, a través de cançons, jocs i activitats lúdiques.

https://www.progressidiomes.es/

ACTIVITATS QUE ENS OFEREIX L'ESPLAI SANT FELIU:
·        
         FUTBOL-SALA (1r-6è)
Activitat esportiva, on es portarà a terme un entrenament per aprendre les diferents tècniques del futbol. 
També es juguen diferents partits durant el curs amb una lliga escolar. 

·    PATINATGE (P5-6è)
Activitat esportiva que augmenta la coordinació, l’equilibri i els reflexos, on els infants podran aprendre les diferents tècniques de patinatge. 

·    ZUMBA (2n-6è)
Activitat  que combina el ball amb la gimnàstica , d’una manera divertida i lúdica.  

MULTIESPORT (P3-1r)
Activitat esportiva, on els infants s’iniciaran amb les principals tècniques dels diversos esports.  


A la pestanya de "LES NOSTRES FOTOS" anirem publicant fotos i/o videos de les activitats.


Des del curs 2016-2017 les extraescolars les gestionen íntegrament les entitats que ens donen el servei (tot i que la Comissió d'Extraescolars de l'AFA está plenament en contacte amb cada entitat i monitor per si hi hagués cap problema).

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!