Menjador, acollida i casalet

L'empresa 7iTria és l'encarregada del servei d'acollida i la gestió integral del menjador. Portem vinculats amb ells desde fa alguns anys i estem molt contents amb les tasques que duen a terme, com son:

SERVEI ACOLLIDA MATINAL (SAM) 
SERVEI ACOLLIDA DE TARDA (SAT)

Com que hi havia demanda d'algunes famílies, a partir del proper curs 2017-2018 hi haurà també acollida de tarda, ens ofereixen tenir vàries franjes horàries d'acollida (poden ser fixa o esporàdica).


Acollida de MATÍ de 7:30-9:00h ó de 8:30h-9:00h
Acollida de TARDA de 16:30-17:30h ó de 16:30h-17:00h

L'heu d'omplir per apuntar als nens/es a l'acollida desitjada, on també hi trobareu els preus i la podreu entregar a les mateixes monitores que estiguin a l'acollida.


MENJADOR

L'horari d'atenció a les famílies es de
9:05 a 10:00h a la Consergeria de l'escola
 o al telèfon 670.275.865 
(Nerea-Responsable Menjador)

REVISTA 1r TRIMESTRE I MENÚS 2017-18


CASALET D'ESTIU

Durant la jornada continua de juny, 7iTria durà a terme el casalet d'estiu, que permet tenir als nostres fills a l'escola de 15:30 a 16:30h. fent un munt d'activitats molt divertides.

Us deixem el full d'inscripció que podeu entregar a les monitores del menjador.

FULL INSCRIPCIÓ CASALETPer vetllar que tot marxa correctament, òptima qualitat dels serveis de 7iTria i la satisfacció de les famílies, està la Comissió de Menjador, per a qualsevol dubte, consulta o suggeriment podeu enviar mail a menjador.afapauvila@gmail.com

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!