Menjador, acollida i casalet

L'empresa 7iTria és l'encarregada del servei d'acollida i la gestió integral del menjador. Portem vinculats amb ells desde fa alguns anys i estem molt contents amb les tasques que duen a terme, com son:

SERVEI ACOLLIDA MATINAL (SAM) 
SERVEI ACOLLIDA DE TARDA (SAT)

Com que hi havia demanda d'algunes famílies, a partir del proper curs 2017-2018 hi haurà també acollida de tarda, ens ofereixen tenir vàries franjes horàries d'acollida (poden ser fixa o esporàdica).


Acollida de MATÍ de 7:30-9:00h ó de 8:30h-9:00h
Acollida de TARDA de 16:30-17:30h ó de 16:30h-17:00h

L'heu d'omplir per apuntar als nens/es a l'acollida desitjada, on també hi trobareu els preus i la podreu entregar a les mateixes monitores que estiguin a l'acollida.


MENJADOR

L'horari d'atenció a les famílies es de
9:05 a 10:00h a la Consergeria de l'escola
 o al telèfon 670.275.865 
(Nerea-Responsable Menjador)

REVISTA 3r TRIMESTRE I MENÚS


CASALET (del 6 al 21 de juny 2016)

Aquest any el servei de casalet durant la jornada continua de juny el durà a terme 7iTria. Us deixem el full d'inscripció que podeu entregar a les monitores del menjador.


FULL INSCRIPCIÓ CASALET


Aquí podeu veure fotos i videos de l'estona de mitjdia, cedides per l'empresa 7iTRIA,

1r Trimestre (1)
1r Trimestre (2)
1r Trimestre (3)
1r Trimestre (4)


Per vetllar que tot marxa correctament, òptima qualitat dels serveis de 7iTria i la satisfacció de les famílies, està la Comissió de Menjador, la responsable és la Berta Molina i qualsevol dubte, consulta o suggeriment podeu enviar mail a menjador.afapauvila@gmail.com

Drets d'imatgeTota la informació continguda en aquest blog és de domini públic,és d'elaboració pròpia o s'ha obtingut de la xarxa lliurement i no s'usa amb fins lucratius ni comercials. Si hagués algun element que estigués protegit per drets d'autor o d'imatge i no desitges que aparegui aquí, ens ho comuniques i serà eliminat.

Gràcies!!